The Rookie – seizoen 2 A+B WINACTIE

Opnieuw beginnen is niet gemakkelijk, vooral niet voor John Nolan (Nathan Fillion) uit een kleine stad die, na een levensveranderend incident, zijn droom nastreeft om een LAPD-officier te worden. Zes maanden na zijn nieuwe carrièrestart als agent zet John Nolan, de oudste rookie bij de LAPD, zijn levenservaring, vastberadenheid en gevoel voor humor in om zijn twintig jaar jongere mede-rookie agenten bij te houden. Wanneer hij start aan de tweede helft van zijn eerste jaar, wordt Nolan op de proef gesteld door nieuwe uitdagingen, romantische relaties en dodelijke criminelen, terwijl hij ondertussen probeert uit te zoeken wat voor soort agent hij wil zijn.

Sinds 29 september ligt het tweede seizoen van THE ROOKIE, in twee delen, in de schappen op dvd.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij drie dvd-exemplaren van de combinatie van seizoen 2 part one + part two weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de nog altijd zeer geliefde serie waarin Nathan Fillion Captain Malcolm “Mal” Reynolds speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 oktober, 2021

Trailer

Meer lezen over