The Secret Garden WINACTIE

Filmdistributeur The Searchers bracht op 16 december THE SECRET GARDEN uit, een fantasievolle avonturenfilm, met onder andere de 10-jarige Dixie Egerickx als Mary Lennox, Colin Firth als Lord Archibald Craven en Julie Walters als Mrs. Medlock. De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Voor welke film won Colin Firth, hier te zien als Lord Archibald Craven, in 2011 een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role
?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 januari 2021. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 december, 2020

Trailer