The Secret Life of Pets 2 – Huisdiergeheimen 2 WINACTIE

Vanaf 13 november ligt THE SECRET LIFE OF PETS 2, in Nederland ook bekend als HUISDIERGEHEIMEN 2, in de schappen. Huisdiergeheimen 2 vervolgt het verhaal van Max (Patton Oswalt), Gidget (Jenny Slate), Snowball (Kevin Hart) en de rest van de bende wanneer zij nieuwe avonturen tegemoet gaan die hen dwingen de moed te vinden om hun eigen helden te worden. Ontdek de emotionele levens van onze huisdieren – hun sterke onderlinge band, de families die van hen houden – en kom er achter wat jouw huisdieren nu echt doen wanneer jij niet thuis bent.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze fraaie animatiefilm van Illumination Entertainment weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de regisseurs van The Secret Life of Pets 2 is Chris Renaud. Voor welke film ontving hij in 2014 een Oscarnominatie in de categorie Animated Feature Film of the Year?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 november, 2019

Trailer