The Secret Life Of Pets 2 WINACTIE

Vanaf 5 juni is THE SECRET LIFE OF PETS 2 (HUISDIERGEHEIMEN 2) in de bioscopen te zien, de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Secret Life Of Pets 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij een MEGA pakket weggeven. Hierin vind je 4 vrijkaartjes, een handdoek, een lunchtas mét waterfles, een stickerboekje en een tote bag! Wil jij dat geweldige pakket bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de regisseurs van The Secret Life of Pets 2 is Chris Renaud. Voor welke film ontving hij in 2014 een Oscarnominatie in de categorie Animated Feature Film of the Year?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het MEGA pakket bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 mei, 2019

  Trailer