The Secret Man WINACTIE

Sinds 13 maart ligt THE SECRET MAN in de schappen. Mark Felt (Liam Neeson) is directeur van de FBI. Door op te treden als informant onder pseudoniem “Deep Throat’ voor journalisten Bob Woodward en Carl Bernstein, verandert hij de loop van de Amerikaanse geschiedenis. Door de toewijding aan zijn idealen draagt hij bij tot het omverwerpen van Nixons presidentschap en de onthulling van het Watergate schandaal.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van de film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
International werd The Secret Man onder een andere titel uitgebracht. Wat is de volledige (vreselijk lange) internationale naam van de film?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 maart, 2018

  Trailer