The Shape of Water WINACTIE

Sinds 6 juni ligt THE SHAPE OF WATER in de schappen. THE SHAPE OF WATER is een met 4 Oscars®* bekroond modern sprookje van de hand van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro. De film speelt zich af in het Amerika van de jaren zestig, tegen de achtergrond van de Koude Oorlog en vertelt het verhaal van Elisa (Sally Hawkins). Elisa kan niet praten, werkt in een afgelegen beveiligd laboratorium van de overheid en leidt daar een geïsoleerd bestaan. Haar leven neemt een dramatische wending als ze samen met haar collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment op het spoor komt. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg en Doug Jones.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Guillermo del Toro staat bekend als specialist in het maken van fantasy- en horrorfilms. Hoe heet zijn film uit 2013 waarop eerder dit jaar nog een vervolgfilm in de bioscopen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juni. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 juni, 2018

Trailer