The Shawshank Redemption 4K WINACTIE

The Shawshank Redemption kreeg met deze verfilming van Stephen King’s verhaal over hoop, vriendschap en overleving binnen de muren van een streng bewaakte gevangenis zeven Oscarnominaties, waaronder die voor Beste Film en Beste Acteur. Bankier Andy Dufresne (Tim Robbins) wordt valselijk beschuldigd van moord. Hij krijgt levenslang en wordt naar de Shawshank gevangenis gestuurd. Daar sluit hij vriendschap met Red (Morgan Freeman), een oude gevangene die het klappen van de zweep kent. Andy leert dat je in Shawshank twee dingen kunt doen: bij de pakken neerzitten of er het beste van maken. Zijn vrijheid is hij immers voorgoed kwijt. Of toch niet?

The Shawshank Redemption is sinds 15 september beschikbaar op 4K Ultra HD

SYNOPSIS:
In de klassieker The Shawshank Redemption speelt Morgan Freeman “Red” Redding, een tot levenslang veroordeelde gevangene die precies weet hoe het er binnen de Shawshank-staatsgevangenis aan toegaat. Tim Robbins is nieuwkomer Andy Dufresne, een stille bankier die ten onrechte is veroordeeld voor moord. Andy zit vol verrassingen, maar de grootste verrassing bewaart hij tot het laatst.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD STEELBOOK exemplaren van deze lijstaanvoerder van de IMDb Top 250 weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Naast The Shawshank Redemption en The Green Mile regisseerde Frank Darabont in 2007 opnieuw een verfilming van een verhaal van Stephen King. Hoe luidt de titel hiervan?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 oktober, 2021

  Trailer