The Snowman

Vanaf 2 november is THE SNOWMAN in de bioscopen te zien. Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman. Fassbender wordt bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy). Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Deze thriller is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) van Working Title, samen met Robyn Slovo (Tinker Tailor Soldier Spy) en Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo).

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst drie longsleeve t-shirts weggeven om deze release kracht bij te zetten. Wil jij er eentje winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Snowman werd gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver. Wat is de naam van deze auteur?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het longsleeve t-shirt zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 oktober, 2017

  Trailer