The Space Between Us WINACTIE

Sinds 5 september ligt het romantische drama The Space Between Us in de schappen. De film vertelt het verhaal van Gardner (Asa Butterfield), de eerste mens die op Mars is geboren en op 16-jarige leeftijd voor het eerst afreist naar Aarde.

Wat te doen als je mijlenver – letterlijk tientallen miljoenen kilometers – verwijderd bent van je geliefde? Dan zoek je haar op! Het romantische drama The Space Between Us vertelt het verhaal van Gardner (Asa Butterfield), de eerste mens die op Mars is geboren en op 16-jarige leeftijd voor het eerst afreist naar Aarde. Hij onderneemt de lange reis omdat hij op zoek is naar zijn vader, maar vooral naar Tulsa (Britt Robertson), een Amerikaans meisje dat hij online heeft leren kennen. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang op aarde kan overleven…

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren weggeven van film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
The Space Between Us is de tweede sciencefiction film waarin Asa Butterfield te zien is. Welke film was de eerste?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 september, 2017

  Trailer