The Split – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 15 oktober ligt het eerste seizoen van THE SPLIT in de schappen.

Hannah Defoe is een briljante echtscheidingsadvocaat. Met haar formidabele moeder Ruth en eigenzinnige zus Nina neemt ze zaken van rijke en bekende mensen in Londen aan. Na een bitter argument verlaat Hannah het familiebedrijf om een ​​nieuwe baan te beginnen bij een rivaliserende onderneming, waar ze onverwacht opnieuw contact maakt met de enige andere man met wie ze zich haar leven had kunnen voorstellen. Wanneer Hannah’s vervreemde vader na 30 jaar terugkeert, wordt de giftige vete tussen haar ouders opnieuw aangestoken. Terwijl de familie Defoe wordt gedwongen om hun gebroken verleden te confronteren, begint Hannah aan haar eigen huwelijk te twijfelen. Als advocaat krijgt Hannah altijd wat ze wil voor haar klanten, maar kan ze krijgen wat ze wil voor zichzelf? Een krachtige serie die familie, liefde, loyaliteit en de rommelige scheiding van zaken onderzoekt.

Een smeuïge serie dus en we zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Just Entertainment, twee dvd boxen met dit volledige seizoen mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen en lekker te bingewatchen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Split zien we ook Barry Atsma. Hoe heet zijn personage hier, een Nederlandse advocaat en voormalig geliefde van Hannah?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-boxen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 oktober, 2018

  Trailer