The Spy Who Dumped Me WINACTIE

Vanaf 9 augustus is THE SPY WHO DUMPED ME in de bioscopen te bewonderen. Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Met dank aan Independent Films mogen wij maar liefst vier setjes vrijkaarten rond deze heerlijke actiekomedie weggeven. Daarbij doen we ook nog eens een luggage tag en een safety key alarm. Wil jij zo’n setje winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de James Bond film met Roger Moore uit 1977 waarvan de titel is afgeleid?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten en merchandise zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 augustus, 2018

Trailer