The Square WINACTIE

Vanaf 9 november is THE SQUARE in de filmtheaters van het land te bewonderen. Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Met dank aan Cinemien mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze film die eerder de Palme d’Or wist te winnen op het Filmfestival van Cannes. Echt een must voor de liefhebber van kwaliteit, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Square zien we actrice Elisabeth Moss, eerder dit jaar was zij in een serie te zien als June Osborne. Hoe heet deze serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 november. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 november, 2017

Trailer

Meer lezen over