The Staircase WINACTIE

The Staircase is gebaseerd op de slepende rechtszaak tegen schrijver en oorlogsveteraan Michael Peterson die verdacht wordt van moord als zijn vrouw Kathleen overlijdt na een val van de trap. Deze aangrijpende dramaserie, die meerdere perspectieven en tijdlijnen met elkaar verbindt, verkent het ongrijpbare karakter van de waarheid en is tegelijkertijd een intiem portret van het verdriet van een gezin.

De intrigerende miniserie The Staircase met Colin Firth en Toni Collette gebaseerd op de rechtzaak over de moord op Kathleen Peterson is vanaf nu ook beschikbaar in een DVD-box
THE STAIRCASE – OP DVD VANAF 14 DECEMBER

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit tweede seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de vooral van Game of Thrones bekende actrice, die in The Staircase te zien is als Margaret Ratliff, Michael’s dochter?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 februari, 2023

  Trailer