The Strangers 2: Prey at Night WINACTIE

Sinds 10 juli ligt THE STRANGERS 2: PREY AT NIGHT in de schappen, het vervolg op het succes uit 2008. Cindy (Christina Hendricks) en haar man Mike (Martin Henderson) maken samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke een trip door het platteland. Ze besluiten noodgedwongen te overnachten op een verlaten trailerpark. Maar wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten: The Strangers.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze nagelbijter! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In The Strangers 2: Prey at Night zien we Christina Hendricks als Cindy. Maar in welke langlopende serie die drie jaar terug tot een eind kwam was zij te zien als Joan?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juli, 2018

Trailer