The Strangers 2: Prey at Night WINACTIE

Vanaf 8 maart is THE STRANGERS 2: PREY AT NIGHT in de bioscopen te bewonderen. Cindy (Christina Hendricks) en haar man Mike (Martin Henderson) maken samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke een trip door het platteland. Ze besluiten noodgedwongen te overnachten op een verlaten trailerpark. Maar wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten: The Strangers.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketten aanbieden met daarin 2 vrijkaartjes, een t-shirt en de DVD van The Strangers. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In The Strangers 2: Prey at Night zien we Christina Hendricks als Cindy. Maar in welke langlopende serie die drie jaar terug tot een eind kwam was zij te zien als Joan?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten, t-shirt en dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 maart, 2018

Trailer