The Suicide Squad WINACTIE

The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

The Suicide Squad is vanaf 1 december beschikbaar op:
· EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
· 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD-exemplaren van deze spectaculaire DC-film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaanse professioneel worstelaar, acteur, rapper en televisiepresentator die in The Suicide Squad te zien is als Christopher Smith / Peacemaker?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 januari, 2022

  Trailer