The Thing 4K WINACTIE

Deze ijzingwekkende verfilming van de klassieker THE THING door de grootmeester van de horror John Carpenter wordt gedragen door de uitzonderlijke vertolking van Kurt Russell en de ijzersterke visuele effecten. In de winter van 1982 is een onderzoeksteam aan het werk in een afgelegen station op de zuidpool. Ze ontdekken er een alien die al 100.000 jaar onder de sneeuw begraven ligt. Zodra het buitenaards wezen ontdooid is, verandert het van vorm, zaait het vernieling en terreur en wordt het één van hen.

Sinds 20 oktober ligt de fraaie 4K remaster van THE THING in de schappen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD exemplaren van deze klassieker weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de cult klassieker uit 1981 waarin Kurt Russell, hoofdrolspeler van The Thing, te zien is als Snake Plissken?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 november, 2021

Trailer