The Time Traveler’s Wife WINACTIE

The Time Traveler’s Wife is de verfilmde serie van de debuutroman van de Amerikaanse auteur Audrey Niffenegger, gepubliceerd in 2003. Het is een liefdesverhaal over Henry, een man met een genetische afwijking waardoor hij onvoorspelbaar kan tijdreizen, en over Claire, zijn vrouw, een kunstenares die het hoofd moet bieden aan zijn frequente afwezigheid.

THE TIME TRAVELER’S WIFE – OP DVD VANAF 12 OKTOBER 2022

Deze verfilming van Steven Moffat van de populaire roman van Audrey Niffenegger, volgt het ingewikkelde en magische liefdesverhaal tussen Clare en Henry en over het probleem dat hun huwelijk beheerst: reizen door de tijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, bekend van series als Downton Abbey en Game of Thrones, die in The TIme Traveler’s Wife te zien is als Clare Abshire?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 september, 2022

  Trailer