The Trust WINACTIE

Vanaf 12 mei ligt THE TRUST in de winkels op dvd en Blu-ray. Daarnaast is de film ook te zien als VOD. The Trust is een duister-grappige misdaadthriller met verbaal vuurwerk tussen Cage en Wood als twee sullen die zichzelf ongewild steeds dieper in de nesten werken. Een heist movie met een existentieel, hilarisch kantje.

Jim Stone en David Waters (Nicolas Cage en Elijah Wood) zijn twee agenten met suffe kantoorbaantjes die af en toe een centje bijverdienen met licht illegale randactiviteiten. Maar wanneer Stone lucht krijgt van het bestaan van een mysterieuze geldkluis, lijken hun financiële zorgen voorgoed voorbij. Snel even de locatie bepalen met wat uitgelezen speurwerk, de safe openbreken en lekker de buit verdelen, right? Wrong. Wat hun garantie op een luilekkerleventje moest worden, ontpopt zich al snel tot een enkeltje richting hel…

Een heerlijke film die je niet mag missen en gelukkig hoeft dat ook niet. Met dank aan Première TV Distribution mogen wij namelijk een dvd en twee Blu-rays van de filmvergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef antwoord op de volgende vraag en geef daarbij ook je eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of dvd:
Voor welke film won Nicolas Cage in een ver verleden een Oscar?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de films bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  10 mei, 2016