The Unbearable Weight of Massive Talent WINACTIE

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

THE UNBEARABLE WEIGHT OF MASSIVE TALENT is vanaf 21 april in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij drie setjes vrijkaarten en zes (!) van deze vette Nic Cage kussens weggeven. Wil jij zo’n geinig duo bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende, voor dit keer open vraag:
Wat is jouw favoriete film met Nicolas Cage en waarom?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten en kussens zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 april, 2022

Trailer