The Undoing WINACTIE

In The Undoing komt het leven van de rijke New Yorkse therapeut Grace Fraser (Nicole Kidman) op zijn kop te staan wanneer haar man Jonathan (Hugh Grant) betrokken raakt bij een moordzaak. Zijn mysterieuze gedrag en de ontdekking van zijn minnares brengen zijn huwelijk met Grace in een nog groter gevaar.

Deze bloedstollende hitserie geproduceerd door HBO® bevat niet alleen een vijf sterrencast, ze laat je iedere aflevering gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten!

Het weergaloze THE UNDOING – genomineerd voor vier Golden Globes – is vanaf 24 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Grace en Jonathan Fraser leiden het leven waarvan ze altijd al gedroomd hebben: succes, erkenning en een zoon op een dure privéschool in Manhattan. Maar ineens komt alles op losse schroeven te staan. Een gewelddadige dood. Een verdwenen echtgenoot. Onvoorstelbare onthullingen. Nicole Kidman en Hugh Grant spelen de hoofdrollen in deze meeslepende HBO® limited series van schrijver David E. Kelley en regisseur Susanne Bier (‘Bird Box’ en ‘The Night Manager’).

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de eveneens door David E. Kelley geschreven serie, waarin ook Nicole Kidman te zien is?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 maart, 2021

Trailer