The Visit Blu-ray WINACTIE

Vanaf 16 maart ligt The Visit in de winkelschappen. Hierin gaan Becca en haar jongere broertje Tyler een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pennsylvania. Ze ontdekken echter al snel dat er iets mis is met hun familieleden. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden. The Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (Unbreakable, Signs) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge en Insidious).

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-rays van deze spannende film weggeven Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze leuke film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film brak M. Night Shyamalan in 1999 definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 maart, 2016