The Walk Steelbook – WINACTIE

Vanaf vandaag ligt THE WALK in de winkelschappen. Twaalf mensen hebben op de maan gelopen, maar slechts één man, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), heeft ooit de afstand tussen de World Trade Center torens afgelegd. Bijgestaan door zijn mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley) en een groep internationale rekruten, overwinnen Petit en zijn groep allerlei obstakels, verraad en onenigheid. Talloze keren redden ze het op het nippertje om hun gestoorde plan uit te voeren. De Academy Award®-winnende regisseur Robert Zemeckis gebruikt de nieuwste technologie om een emotioneel, door de personages aangestuurd, verhaal te vertellen. THE WALK is een liefdesbrief aan het Parijs en New York van de jaren ’70, maar vooral aan de torens van het World Trade Center.

The Walk Copyright: © 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Een adembenemende film waarvoor waarvan wij in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment twee hele toffe steelbook exemplaren mogen weggeven! Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de Oscar winnende documentaire uit 2008 die gaat over deze stunt op grote hoogte?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 februari 2016, waarna we contact zullen opnemen met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 februari, 2016