The Walking Dead – seizoen 10 WINACTIE

THE WALKING DEAD vertelt het verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk aan vormde zich gemeenschappen. Ze vochten en overleefden, bloeiden en baarden een nieuwe generatie. Het is een verhaal over leven en dood.

Vanaf 24 november ligt het tiende seizoen van THE WALKING DEAD in de schappen.

De lente is aangebroken, een paar maanden na het einde van seizoen 9, toen de groep overlevenden tijdens de strenge winter het Whisperer-gebied durfde over te steken. De verzamelde gemeenschappen hebben nog steeds te maken met de gevolgen van Alpha’s gruwelijke machtsvertoon. Ze respecteren met tegenzin de nieuwe grenzen die hun worden opgelegd, terwijl ze zich voorbereiden op een strijd die waarschijnlijk onvermijdelijk is. Maar de Whisperers vormen een bedreiging die ze nog nooit hebben meegemaakt. Gesteund door een enorme horde doden is het schijnbaar een gevecht dat ze niet kunnen winnen. De vraag wat te doen en de angst die het voortbrengt, zal de gemeenschappen besmetten en aanleiding geven tot paranoia, propaganda, geheime agenda’s en onderlinge strijd die hen als individu en als samenleving op de proef stelt. Het hele idee of de beschaving kan overleven in een wereld vol met doden, staat op het spel.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van het complete tiende seizoen van The Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die dit tiende seizoen te zien is als Daryl Dixon?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 december, 2021

Trailer