The Walking Dead – seizoen 11 WINACTIE

In het epische laatste seizoen van The Walking Dead beginnen Daryl en Maggie aan een riskante missie met Negan om de schimmige Reapers uit te roeien, terwijl Eugene en Ezekiel contact maken met het uitgestrekte Gemenebest. Om hulp te krijgen voor Alexandria – hun doel – moeten ze zich assimileren… een moeilijke opdracht voor mensen die veel bedrog, verraad en verlies hebben meegemaakt. Verbijsterd door de middelen van het Gemenebest, past de groep zich langzaam aan hun nieuwe thuis aan, maar ze kunnen niet negeren wat er onder het schijnbaar beschaafde oppervlak schuilt. Al snel zijn er bedreigingen in overvloed, loyaliteiten worden getest en schokkende lotgevallen wachten. Maar de strijd voor de toekomst, bedreigd door een steeds groter wordende populatie wandelaars, betekent dat de wandelende doden zullen voortleven op…..

Het elfde seizoen van THE WALKING DEAD ligt sinds eind augustus in de schappen.

Seizoen 11 bestaat uit 24 afleveringen verdeeld over drie delen van 8 afleveringen. Het bevat nieuwe castleden, waaronder Margot Bingham als Stephanie, Michael James Shaw als Mercer, Laila Robins als Pamela Milton, en Josh Hamilton als Lance Hornsby.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van het complete tiende seizoen van The Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die ook dit laatste seizoen te zien is als Daryl Dixon?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 september, 2023

  Trailer