The Walking Dead – seizoen 5 WINACTIE

Op 12 oktober gaat het zesde seizoen van The Walking Dead van start op tv en om je hier op voor te bereiden verschijnt op 30 september het vijfde seizoen op dvd en Blu-ray. En wij mogen een exemplaar op dvd weggeven! In het vijfde seizoen treffen we Rick Grimes en zijn groep aan nadat ze het levensgevaarlijke Terminus hebben weten te ontkomen. Maar is dat echt zo? Op hun tocht naar veiligere oorden met een mogelijk geneesmiddel tegen de epidemie moeten Rick. Glenn, Daryl, Carol en de andere alles op alles zetten om de ondoden achter zich te houden en als groep bij elkaar te blijven om te kunnen overleven. Namens eOne Benelux mogen we het complete vijfde seizoen van The Walking Dead op dvd weggeven en die wil jij natuurlijk winnen!

Het binnenhalen van deze fraaie boxset hebben we gelukkig heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de originele bedenker van The Walking Dead en nauw betrokken bij de tv-serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 oktober 2015. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 september, 2015