The Walking Dead – seizoen 6 WINACTIE

Sinds 28 september ligt seizoen 6 van THE WALKING DEAD in de schappen, een ware achtbaan van spanning en emoties. Met geen enkel zicht meer op veiligheid in Alexandria, ontdekken Rick en de overlevenden van de groep dat het probleem buiten vele malen groter is dan ze altijd dachten. In de hedendaagse realiteit zijn er nieuwe gevaren, nieuwe kansen, nieuwe problemen en is werkelijk niemand te vertrouwen. Om een nieuw en veilig onderkomen te bemachtigen in deze nieuwe wereld moet de groep nog harder worden. Ze moeten minstens zo angstaanjagend overkomen en zelf een bedreiging vormen voor de meedogenloze tegenstanders die ze tegenkomen.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij het complete zesde seizoen van The Walking Dead op Blu-ray weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de spin-off van deze serie die dit jaar ook alweer aan zijn tweede seizoen begon?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 oktober 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  8 oktober, 2016