The Walking Dead – seizoen 7 WINACTIE

Sinds 4 oktober ligt het zevende seizoen van THE WALKING DEAD in de schappen. Gedwongen en gebroken onder het gezag van Negan ervaart de groep weer dat de wereld niet meer is wat ze dachten. Toch wil Rick zich richten om het op te nemen tegen Negan en zijn leger. We ontmoeten nieuwe overlevenden op ongelooflijke plaatsen. De groep wordt getest op manieren die we nog niet eerder hebben gezien in The Walking Dead. Rick heeft er desondanks alle vertrouwen in om samen het gemeenschappelijke doel te bereiken… een all-out oorlog met Negan.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij van het complete zevende seizoen van The Walking Dead weggeven. Voor de liefhebbers hebben wij een dvd én een Blu-ray exemplaar liggen. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van onder andere Watchmen, doet dit seizoen zijn intreden als Negan?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 oktober, 2017

Trailer