The Walking Dead – seizoen 8 WINACTIE

Sinds 3 oktober ligt het achtste seizoen van THE WALKING DEAD in de schappen. Rick Crimes en zijn groep leven nu al een lange tijd onder het brute regime van Negan en zijn troepen, waardoor zij weten hoe gewelddadig de wereld kan zijn. Samen met de Hilltop en het Koninkrijk, de Alexandriërs en zijn eigen groep overlevenden besluit Rick om terug te vechten. De Redders van Negan zijn met meer en beter uitgerust, maar Rick laat zich niet tegenhouden en vecht samen met de anderen voor een betere toekomst.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van het complete achtste seizoen van The Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur geeft gestalte aan hoofdrolspeler Rick Grimes, de protagonist van de serie, een voormalig sheriff en de leider van Alexandria?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 oktober, 2018

  Trailer