The Walking Dead – seizoen 9 WINACTIE

Sinds 9 oktober ligt het negende seizoen van THE WALKING DEAD in de schappen.

Het afgelopen seizoen, “All-Out War”, namen Rick Grimes en zijn groep overlevenden het op tegen de Redders en hun ingenieuze leider, Negan. Anderhalf jaar na de oorlog zien we onze overlevenden de beschaving opnieuw opbouwen onder Rick’s vastberaden leiderschap. Na verloop van tijd wordt de gemeenschap geconfronteerd met onverwachte obstakels en spanningen, maar niets bereidt hen voor op het ware gevaar dat zich zonder hun medeweten ontwikkelt en die de beschaving in gevaar zal brengen die onze overlevenden hebben geprobeerd op te bouwen…

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van het complete negende seizoen van The Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Walking Dead zien we Andrew Lincoln als Rick Grimes, hij hoe heet de moeder van zijn kinderen (al dan niet geadopteerd)?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 oktober, 2019

Trailer