The Wall WINACTIE

Vanaf 10 oktober ligt THE WALL in de schappen, is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity).

Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter ‘Ghost’. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn…

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze nagelbijter! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In The Wall zien we John Cena als Matthews. Hij is naast acteur ook televisiepresentator, rapper en halftijds professioneel worstelaar voor de WWE. In 2009, 2010 en 2012 kreeg hij prijs voor ‘Superstar of the Year’, hoe heet deze prijs?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 oktober 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 oktober, 2017

  Trailer