The White Lotus – seizoen 2 WINACTIE

The White Lotus keert terug met het langverwachte tweede seizoen, dat genomineerd werd voor 23 Emmy® Awards, op DVD en DVD boxset met seizoen 1 en 2. Ditmaal neemt de bekroonde serie, gecreëerd door de getalenteerde Mike White, ons mee naar de betoverende Siciliaanse kust, waar een nieuwe ensemble cast van buitengewone acteurs schittert. We worden meegenomen naar het weelderige White Lotus-resort, waar een boeiende mix van gasten toegeeft aan hun meest verwende en bevoorrechte vakantieverlangens. Naarmate hun verblijf vordert, beginnen persoonlijke disfuncties en onderliggende motivaties invloed uit te oefenen op hun ervaring, wat leidt tot een week vol verrassende en schokkende wendingen.

Bereid je voor op meeslepende optredens van Jennifer Coolidge (Legally Blonde), F. Murray Abraham (Scarface, The Grand Budapest Hotel), Aubrey Plaza (Parks and Recreation, Emily the Criminal), en Michael Imperioli (Goodfellas, The Sopranos), samen met andere getalenteerde acteurs. Terwijl de intrigerende verhalen van deze personages zich verweven tegen de achtergrond van de idyllische Siciliaanse kust, kun je je voorbereiden op een seizoen vol spanning, donkere humor en prikkelende thema’s.

Het tweede seizoen heeft ook nominaties voor maar liefst 23 Emmy® Awards gekregen, waaronder de prestigieuze Outstanding Drama Series, Outstanding Supporting Actress In A Drama Series (Jennifer Coolidge, Meghann Fahy, Aubrey Plaza, Sabrina Impacciatore, Simona Tabasco), Outstanding Supporting Actor In A Drama Series (F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Theo James, Will Sharpe), Outstanding Directing For A Drama Series (Episode Arrivederci) en Outstanding Writing For A Drama Series (Episode Arrivederci).

SYNOPSIS
Er is nu een tweede seizoen van de met een Emmy® bekroonde serie The White Lotus van Mike White. Dit keer volgen we de perikelen van een groep vakantiegangers die een week doorbrengen in een nieuw resort op Sicilië. Met elke dag die verstrijkt, komt er een donkerdere kant naar voren van de op het eerste oog perfecte gasten, werknemers en de idyllische omgeving.

Het tweede seizoen van THE WHITE LOTUS ligt sinds 23 augustus in de schappen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, vooral bekend van haar rol in de American Pie-films, die in The White Lotus te zien is als Tanya McQuoid?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 september, 2023

  Trailer