The Woman King WINACTIE

The Woman King vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. In The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…

THE WOMAN KING is vanaf 13 oktober in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor de film weggeven, met bij ieder setje een t-shirt en een gave tas. Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In The Woman King zien we Viola Davis als generaal Nanisca, maar hoe heet haar personage in Fences, de rol die haar in 2017 een Oscar bezorgde?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 oktober, 2022

Trailer