The X-Files The Event Series WINACTIE

Vanaf 7 september het THE X-FILES EVENT SERIES in de winkels. Na een lange tijd is The X-Files weer terug! In X-Files – The Event Serie, ook wel het 10e seizoen genoemd, knaagt het buitenaardse nog steeds aan Mulder, maar hij heeft rust gevonden in zijn leven. Scully zet zich volledig in bij nieuwe projecten in het ziekenhuis, totdat er iemand langs komt die haar en Mulder’s hulp hard nodig heeft. Vormen de twee weer het perfecte duo om de buitenaardse wezens op aarde op te sporen? Ontdek het in het tiende seizoen van The X-Files, X-Files – The Event Series.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray met het complete tiende seizoen weggeven, The Event Series? Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Noem twee andere series waarin David Duchovny de hoofdrol speelde?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 september 2016. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 september, 2016