The Zookeeper’s Wife WINACTIE

Vanaf 4 mei draait THE ZOOKEEPER’S WIFE in de bioscoop, een waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat.

De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi’s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. Zookeepers Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina’s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij drie setjes vrijkaarten van de film vergeven. Daarbij doen wij ook het boek van Antonina’s Dierentuin, waarop de film gebaseerd is. Zo’n set van vrijkaarten + boek wil jij natuurlijk winnen en winnen is, zoals altijd bij ons, weer gemakkelijk! Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die tweemaal werd genomineerd voor een Oscar, zien we hier in de rol van Antonina Zabinski?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 mei 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en sturen wij de vrijkaarten en het boek zo snel mogelijk op. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 april, 2017