Their Finest WINACTIE

Vanaf 13 april is THEIR FINEST in de bioscopen te zien. Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt Their Finest zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt om een inspirerende film te maken om de nationale moraal op te vijzelen.

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera. Their Finest is de nieuwste film van Lone Scherfig (An Education, One Day, Italian for Beginners) en werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. Naast Gemma Arterton (Tamara Drewe) en Sam Claflin (Me Before You, The Hunger Games) zijn er rollen weggelegd voor Bill Nighy, Jeremy Irons en Eddie Marsan.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij drie filmedities van het gelijknamige boek, geschreven door Lissa Evans weggeven. Met dit boek kan je je dus helemaal onderdompelen in het verhaal. Meedoen om kans te maken hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Acteur Sam Claflin, die hier Tom Buckley speelt, speelde eerder een hoofdrol in een film van regisseuse Lone Scherfig. Over welke film ui 2014 hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de filmedities van het boek bij de winnaarsop de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 april, 2017