Thor: Love and Thunder WINACTIE

In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.

Vanaf 6 juli is THOR: LOVE AND THUNDER in de bioscoop te zien, ook in 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.
Thor: Love and Thunder is geregisseerd door Taika Waititi en geproduceerd door Kevin Feige en Brad Winderbaum.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company een setje vrijkaarten beschikbaar gesteld voor een winactie. Wil jij dat setje vrijkaarten bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend uit films als Léon en de Star Wars prequel trilogie, is in Thor: Love and Thunder opnieuw te zien als Jane Forster?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juli, 2022

Trailer