Thor: Ragnarok WINACTIE

Vanaf 26 oktober is THOR: RAGNAROK in de bioscopen te zien, ook in 3D en IMAX. In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij iemand gelukkig maken met twee zeer fraaie pakketten weggeven. Hierin vind je naast een setje vrijkaarten ook een Hammer USB en een Card Wallet! Meedoen is weer zo makkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend uit films als The Curious Case of Benjamin Button en de The Lord of the Rings trilogie, is in Thor: Ragnarok te zien als Hela?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 oktober, 2017

Trailer