Three Billboards Outside Ebbing, Missouri WINACTIE

Sinds 9 mei ligt THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI in de schappen, een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze heerlijke musicalfilm met een hoog meezinggehalte. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Frances McDormand won ook al in 1997 een Oscar in de categorie ‘Best Actress in a Leading Role’. Voor welke, door de gebroeders Coen regisseerde, film ontving zij het gouden beeldje?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 mei. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 mei, 2018

Trailer