Three Billboards Outside Ebbing, Missouri WINACTIE

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI is vanaf 11 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (‘In Bruges’). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

De film is genomineerd voor 6 Golden Globes® in de categorieën: Beste Film (Drama), Beste Actrice (Drama) – Frances McDormand, Beste Mannelijke Bijrol – Sam Rockwell, Beste Regisseur – Martin McDonagh, Beste Scenario – Martin McDonagh en Beste Muziek – Carter Burwell. De Golden Globes® worden op 7 januari 2018 uitgereikt. THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI won in de categorie Beste Scenario tijdens het filmfestival van Venetië.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #ThreeBillboards
©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten weggeven! Met zo’n dijk van een film wil jij die natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Frances McDormand won in 1997 een Oscar in de categorie ‘Best Actress in a Leading Role’. Voor welke, door de gebroeders Coen regisseerde, film ontving zij het gouden beeldje?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 januari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 januari, 2018

  Trailer