Thunderbirds Katapult WINACTIE

De THUNDERBIRDS zijn terug met een gloednieuwe dvd waarop weer vijf spannende afleveringen zijn terug te vinden van de Tracy-broers en hun iconische voertuigen. En uiteraard maak je op Filmdomein weer kans om die dvd in huis te halen! En… daar doen we bovendien nog iets heel bijzonders bij!

In de vernieuwde serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf broers op pad. Vanuit de diepste krochten van de oceaan tot in het heelal, helpen de Tracy-broers anderen overal in nood. In deze afleveringen krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel “The Hood”. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan worden echter ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en door de girlpower van de stoere Kayo.

Thunderbirds is voor jong en oud genieten geblazen en daarom geven we namens Just Entertainment twee dvd exemplaren weg van dit tweede deel van het eerste seizoen. Maar dat is nog niet alles, want we doen er namelijk ook een voertuig bij! Je maakt dus kans op de dvd met daarbij de Thunderbird 2 & 4 en een dvd met daarbij de Thunderbird 3! Meedoen is heel erg simpel. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Uit welk jaar kwam de originele serie waarin er nog ouderwets met poppen werd gewerkt?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s en supertoffe voertuigen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 september, 2016