Thunderdome Never Dies WINACTIE

Stap in de wereld van Thunderdome… sinds 17 maart ligt THUNDERDOME NEVER DIES in de schappen.

De film vertelt het verhaal over het iconische verleden, de comeback in 2017 én de toekomst van het legendarische feest. Verhalen van de oprichters Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&T) en Sander Groet (Mysteryland) of dj’s als The Prophet, DJ Promo, DJ Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo zorgen voor een exclusieve blik binnen Thunderdome. Laat je meeslepen in het diepe verleden van de gabbers door de vette beelden van de vroegere feesten. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden met een nieuwe generatie ravers? Ga op een trip down memory lane met Thunderdome Never Dies en kijk uit naar de toekomst met de pioniers van toen en de nieuwe gezichten van nu.

Met dank aan Triple P Entertainment en Just Entertainment mogen wij twee Blu-ray dvd exemplaren van deze fascinerende docu weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om er eentje te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een vraag voor de kenners; welke vier dj’s vormden The Dreamteam waarmee Thunderdome begon aan het begin van de jaren ’90?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 april, 2020

Trailer