Thunderdome Never Dies WINACTIE

Stap in de wereld van Thunderdome… vanaf 14 november is THUNDERDOME NEVER DIES in de bioscopen te zien.

De film vertelt het verhaal over het iconische verleden, de comeback in 2017 én de toekomst van het legendarische feest. Verhalen van de oprichters Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&T) en Sander Groet (Mysteryland) of dj’s als The Prophet, DJ Promo, DJ Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo zorgen voor een exclusieve blik binnen Thunderdome. Laat je meeslepen in het diepe verleden van de gabbers door de vette beelden van de vroegere feesten. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden met een nieuwe generatie ravers? Ga op een trip down memory lane met Thunderdome Never Dies en kijk uit naar de toekomst met de pioniers van toen en de nieuwe gezichten van nu.

Met dank aan Just Film Distribution en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze kneiter van een docu weggeven! Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dit te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een vraag voor de kenners; welke vier dj’s vormden The Dreamteam waarmee Thunderdome begon aan het begin van de jaren ’90?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 november, 2019

Trailer