Ticket to Paradise WINACTIE

Hoe snel geef jij de liefde een kans? Bij hoeveel red flags hou je het voor gezien? De romantische komedie Ticket to Paradise laat zien dat tweede kansen verrassend kunnen uitpakken! Bekijk hoe het gescheiden stel Georgia Cotton (Julia Roberts) en David Cotton (George Clooney) omgaan met hun verliefde dochter Lily Cotton (Kaitlyn Dever) in deze film met hilarische en mooie momenten.

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

TICKET TO PARADISE is sinds 7 december beschikbaar om thuis te bekijken op DVD, Blu-ray & Digital.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij tween dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Ticket to Paradise is alweer de vijfde film waarin George Clooney en Julia Roberts samen te zien zijn. Noem minimaal één andere film waarin zij samen schitterden?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 januari, 2023

Trailer