Timeless – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 18 april ligt het eerste seizoen van TIMELESS in de schappen. Een mysterieuze crimineel, Flynn (Goran Višnjic) is vastbesloten Amerika te vernietigen door de geschiedenis te veranderen met een gestolen geheime tijdmachine. De enige hoop om hem tegen te houden, ligt in de handen van een onverwachte groep mensen: Lucy (Abigail Spencer), een docent geschiedenis; Wyatt (Matt Lanter), een soldaat; en Rufus (Malcolm Barrett), een wetenschapper, die het prototype van de tijdmachine moeten gebruiken om terug in de tijd te reizen om ervoor te zorgen dat belangrijke momenten onveranderd blijven. Terwijl ze de gevaarlijke voortvluchtige proberen voor te blijven moeten ze ook het achterliggende mysterie ontrafelen om Flynns verwoesting tegen te houden voor het te laat is.

Verschijningsdata:
∙ DVD: 18/04/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
In welke serie speelde Abigail Spencer in 13 afleveringen de rol van Dana Scott, het liefje van hoofdpersoon Harvey Specter?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 april, 2018

Trailer