TinkerBell WINACTIE

Vanaf 26 augustus komt het magische TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest tot leven, dan ligt film namelijk in de winkel. Hierin duiken we in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. Spanning genoeg dus en het mooie is dat wij een extra exemplaar van Disney hebben gekregen om weg te geven!

Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die dvd? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Uit welk sprookje komt TinkerBell oorspronkelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om deze beregoede dvd bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 augustus, 2015