Titanic: 25th Anniversary WINACTIE

Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een geremasterde versie van James Cameron’s multi-Academy Award®-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en High Frame Rate. Met een cast onder leiding van Oscar®-winnaars Leonardo DiCaprio en Kate Winslet is de film een epische romance vol actie die zich afspeelt tegen de noodlottige eerste reis van de “onzinkbare” Titanic, destijds het grootste bewegende object ooit gebouwd. Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor Best Picture, Best Director, Best Cinematography, Best Film Editing, Best Art Direction-Set Direction, Best Costume Design, Best Original Dramatic Score, Best Original Song, Best Sound, Best Sound Effects Editing en Best Visual Effects. Bij de eerste release in 1997 werd de film wereldwijd de nummer 1 in de box office en is momenteel de op twee na hoogst verdienende film wereldwijd.

Vanaf 8 februari is TITANIC opnieuw in de bioscoop te zien, geremastered in 4K 3D.

Om de re-release van deze klassieker van James Cameron te vieren, mogen wij van The Walt Disney Company twee setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij een setje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de in 2017 overleden acteur die in Titanic Brock Lovett speelt en verder bekend is uit films als Aliens en Twister?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 februari, 2023

Trailer