Titans – seizoen 1 WINACTIE

Detective Dick Grayson was jarenlang het hulpje van Batman, maar als Robin slaat hij zijn eigen weg in. De twee zijn in Titans uit elkaar gegroeid en dit doet Robin er toe besluiten om te verhuizen naar Detroit. Hij komt daar in aanraking met anderen die bovennatuurlijke krachten bezitten. Daarop ontwikkelt Robin een nieuw team van superhelden, bestaande uit
Raven, Starfire en Beast Boy. Het belangrijkste doel van de Titans is het beschermen van de wereld tegen het kwaad. Daarnaast is er ook nog een aantal persoonlijke problemen waar de helden mee te kampen krijgen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee dvd exemplaren van het volledige eerste seizoen van deze DC-serie weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder te zien was als Henry Turner in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge, is in Titans te zien als Dick Grayson / Robin / Nightwing?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 november, 2019

Trailer