Titans – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 22 juli ligt het tweede seizoen van van TITANS in de schappen. In dit seizoen breidt Dick Grayson zijn team nog verder uit. Zal het de jonge superhelden met de nieuwe rekruten wederom lukken om het verhaal tot een goed einde te brengen?

Dick Grayson en de Titans vinden bondgenoten. Rachel Roth/Raven, Gar Logan/Beast Boy en Jason Todd/Robin krijgen versterking van Hank Hall/Hawk, Dawn Granger/Dove en Donna Try/Wonder Girl. Wanneer Wilson/Deathstroke een pijnlijke episode aan het licht brengt, moeten de Titans hun krachten bundelen om af te rekenen met zonden uit het verleden.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met dit volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Brenton Thwaites speelt in Titans de volwassen Dick Grayson, maar hoe heet de acteur die Grayson speelt in flashbacks?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 augustus, 2020

Trailer