To Kill a Mockingbird – 60th Anniversary Edition WINACTIE

Gregory Pecks vertolking van de moedige advocaat Atticus Finch uit het Zuiden van de VS – de Grootste Filmheld Aller Tijden volgens het American Film Institute – leverde de cinemalegende een terechte Oscar® op. Deze geliefde, voor acht Oscars® genomineerde filmklassieker is gebaseerd op de met een Pulitzerprijs bekroonde roman van Harper Lee over onschuld, moed en innerlijke overtuiging. Herbeleef de film en herinner je waarom “het een zonde is om een spotlijster te doden”. Deze geliefde klassieker bevat uren aan onvergetelijk bonusmateriaal.

Sinds 7 december ligt deze 60th Anniversary Edition van deze geliefde klassieker in de schappen.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray en twee speciale 4K UHD sets van deze 60th Anniversary release weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke legendarische acteur, bekend van The Godfather en Apocalypse Now, maakt in To Kill a Mockingbird zijn debuut als ‘Boo’?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray of 4k UHD boxset bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 februari, 2023

  Trailer